Många är vi som älskar vår mobiltelefon lite mer än allt annat vi äger. Och det är inte så konstigt, det är trots allt via den som vi håller kontakt med nära och kära, tar reda på när bussen går och hittar rätt när vi gått vilse. Helt klart så är smartphonen något som underlättat väldigt mångas liv. Just därför går vi sällan någonstans utan vår lilla älskling. Den får till och med allt som oftast följa med in på toaletten, enligt en artikel på metro.se:

Låter du din smarta telefon göra dig sällskap på toaletten? I så fall är du inte ensam. En undersökning från analysföretaget Novus visar att 49 procent av svenskarna tar med sig sin smartphone på toa. Män är överrepresenterade i statistiken, och betydligt fler yngre än äldre tar med sig luren på dass.

Men det är få som tar tillfället i akt och snackar skit under toabesöket. Den vanligaste smartphone-aktiviteten är i stället att använda sociala medier som Facebook och Twitter, följt av att sms:a. Bara en av sex ringer upp någon på toaletten. (Läs hela artikeln här).

I och med att vi använder våra telefoner så pass mycket som vi gör så måste vi också ta hand om dem! Med ett iphone skal skyddas telefonen och den håller bättre och längre. Dessutom kan man anpassa skalen efter sin telefon om man behöver till exempel skal till iphone 5, eller vilken modell på telefon man än har. Att använda sig av skal är helt enkelt ett måste för de stora telefonanvändarna!