Det är inte en hemlighet att Samsung börjar komma ikapp giganten Apple om de inte redan gjort det. De arbetar ständigt för att släppa nya och innovativa nyheter på marknaden och nu har de precis släppt sin nya Samsung Galaxy S8, en mobil förbokats i enorma volymer och imponerar i sin design.

Samsung Galaxy S8 är här för den som är sugen på en ny mobil och det är helt klart årets mest efterlängtade mobilsläpp. Skaffar du en sprillans lur, glöm då inte att skaffa sprillans nya mobiltillbehör också!

Den snyggaste mobilen som släpps i vår

Den nya mobilen från Samsung är garanterat den snyggaste telefonen som släpps i år, i alla fall om man ska tro denna artikel i tidningen Metro. Men hur bra är den då? Ja det är något som de också har testat och redogör för. Med tanke på att Note 7 var ett riktigt nederlag för mobiltillverkaren på grund av att mobilen exploderade hos flera kunder och var en säkerhetsrisk, så är det extra höga förväntningar på nya Samsung Galaxy S8. Dessutom finns ännu en version; Samsung Galaxy S8 Plus. Metros testpanel tycker att första intrycket är att det är den snyggaste mobilen hittills i vår och att det är svårt att anmärka på telefonen rent formmässigt. Skärmen på S8 är helt klart förbättrad och sträcker sig över hela telefonen, vilket gör att hemknappen är borttagen och sitter istället bakom skärmen. Menyknapparna ligger i en rad nere på skärmen. Färgerna är oklanderliga och upplösningen likaså, och skärmen är avlång för att den inte ska vara för bred i handen. Testpanelen tycker att bristerna ligger i användarvänlighet och enstaka små detaljer, annars är telefonen exemplarisk.

Samsung utvecklar ständigt

Den nya Samsung Galaxy S8 förbokades i omkring en halv miljon exemplar där plus modellen var mest populär, läs mer, vilket visar på dess popularitet och hur mycket Samsung har växt i mobilvärlden. Men Samsung slutar aldrig utveckla, vilket visar på att alla deras modeller bara kan bli bättre och bättre, inte minst de nya. Trots att Samsung precis släppt den efterlängtade S8:an så ligger de inte på latsidan, skriver ComputerSweden, senare i år ska de även börja producera chip som är snabbare än de i Samsung Galaxy S8.